Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolda budskap

När allt är bra
har lögnen åter övertygat mig
När allt är åt helvete
har sanningen slagit mig till marken




Fri vers av Jasmine
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-02-09 15:46



Bookmark and Share


    carimba
att man kan slås till marken av sanningen, tillfälligt. Men lögnen rättar inte till nånting, en låtsasvärld är aldrig bra
2005-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine