Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är din

Du e så otroligt fin

Du e så underbar

Du är allt

Du har funnits där hela tiden
Jag vill vissa dig hur det egentligen ska vara
Jag gör vad som helst

Du är så fin

Jag hoppas att du kan bli min

Jag trodde aldrig jag skulle känna så här
Men jag tänker på dig varje dag
Jag hoppas att det är okej
Jag kan bli din älskare varje dag

Jag gör vad helst

Du är så fin

Jag hoppas att du kan bli min




Fri vers av Saara
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-02-09 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara