Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste redan

I det mörka hörnet
Visste jag

Visste vad som väntade

Det omöjliga
Blir möjligt

Det lyckliga
Blir olyckligt

Mitt liv vänds up och ner

Försöker trycka mig längre in i hörnet
För att undvika

Ville inte
Ville ignorera

Funkade inte på det sättet

Som vanligt

Misstag efter misstag

Så vändes mitt liv up och ner på





Fri vers av Saara
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-02-09 16:21



Bookmark and Share


  Manal
en dikt som många kan känna igen sig i, dte finsn mkt käsnlor i denna dikt. Fint
2005-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara