Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril ifrån mörka drömmars värd

Som en ros dör ut, som bladen faller
Ett ansikte utan miner
Jag känner mig instängd, bakom galler
Skuggorna de viner

Leenden som inte längre är mjuka
Drömmarna flyger bort
Jag andas något som kallas svartsjuka
Kärleken smakar torrt

Orden är svarta, gjorda av hat
Lika ond som satan
\"Älskar dig\" - det är bara prat
Fjäderdräkt som skatan

\"Du måste förlåta\", det är jag lärd
Liv utan någon glöd
Jag, en fjäril ifrån mörka drömmars värld
\"Förlåt\" - Blir min död




Fri vers av David Knutsson
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-02-22 21:17



Bookmark and Share


    Patetpoet
Usch. Det här är för bra, David.
Jag blir ju ledsen i ögat :(
Men som alltid älskar jag dina rim :]
2007-02-23

  Emma H
gillar den :) sorglig, men ändå fin på nåt sätt.. \"Kärleken smakar torrt\" har du nån speciell i tanken?
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson