*längtar*" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*längtar*


Kärleksspår




Lämna spår hos mig
älskade,
spår av värme
avtryck på kudden bredvid min
lämna spår på min hud
spår efter nära nätter
lämna stjärnglitter
i mina ögonvrår
ett förslutet leende
på mina kyssvullna läppar
lämna mitt hår trassligt
och fyllt av din doft

älskade,
lämna kärleksspår efter dig
men lämna aldrig

aldrig

mig




Fri vers av sistermoon
Läst 1129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-23 08:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker mycket om den
2009-09-21

  Stjärnregn
Var bara hit in och läste en av mina favoriter =) Denna dikt är så enormt fantastisk!

Vackert i överflöd!
2008-05-21

  Stjärnregn
Hejdundrande bra!
Dina texter är vackra, häftiga, råa och framför allt talande, hela tiden!
Lovely!
2007-10-15

    dante
mmm spår av en älskad. som en kvarglömd tröja där doften långsamt försvinner. Fint!
2007-04-01

  devilsangel
Fin!!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon