Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagord från den svaga

Jag skäms inte för att jag är någon annan än mig själv
Strävar inte efter att hitta Den Jag Är
Jag skäms inte för att jag väljer bort kläder som Dom inte skulle gilla
Varför skulle jag?
Det finns många saker jag skulle vilja göra
men som jag aldrig gör
Som att gå fram till vem som helst
och förklara min kärlek
eller att skrika högst och synas mest
och strunta i vad som är passande
Jag vet att det inte är rätt i era ögon
Att jag är svag feg och mesig
Men vet ni vad?
Jag bryr mig inte, inte ett skit
Just nu ska jag bara leva

Jag är inte gjord för att gå min egen väg
Gud skapade mig inte för att jag skulle vara annorlunda
Jag föddes svag
till en följare
Och jag VILL inte ta tag i mitt liv
ta alla smällar och stå på mig
För när jag väl står där framme
och har besegrat alla mina fiender
vad gör jag då?
vad har jag vunnit och vad har jag förlorat?

Även om jag drömmer om ibland
att jag kommer in på en bar nånstans
och allas blickar dras mot mig
alla flockas runtomkring mig, kvinnor som män
är det ingenting jag kämpar för
ingenting jag verkligen verkligen vill
Jag vet inte om det är en gåva eller förbannelse jag har
Att vara nöjd med det jag är nu
skita i att sträva framåt, uppåt
Är det bra för att man kan leva livet med det man har
eller dåligt för att man alltid kommer att stå still?
Vet ni vad?
Jag skiter i vilket
just nu ska jag bara leva





Fri vers av within_
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-02-22 23:14



Bookmark and Share


  Oskar...
Hey.. svårt att veta hur man ska ställa sig till den här texten.. Men på något sätt så har du så j*a rätt i hur man faktiskt följer de där tankegångarna, fast jag ändå inte tror popularitet är ett måste om man hittat och är sig själv. Vi lever i en inramad värld men illa strikta gränser..

Grymt härlig text som gör de mest fantastiska saker med ens tankar under läsningens gång. Jag kan ju upplysa dig om att du aldrig kommer att stå still..
..och förresten avgudar jag avsluten på första och sista delen.
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

within_
within_