Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min dröm

jag vill ha en skog
med höga träd med massa blad
och barr
och kottar

träd
så stora
att de nuddar flygplan och moln och helikoptrar

jag vill ha en skog
med underbart mörkt grön fuktig mossa
som kittlar under bara fötter
för i min skog
får man inte klampa ner någonting med skor

min skog ska ha jättemånga stenar i alla storlekar
vanliga såklart
och såna
med hjärteform

det ska finnas gulliga vattenfall
och bäckar
med dunderrent vatten i
som ska släcka alla törstar
så inga stackars rådjur ska behöva dö av törst

det ska finnas jättemycket bär och såntdär
som man kan äta
örter och sånt
så inga stackars tigrar ska dö av svält

för tigrar ska det finnas i min skog
ja
tigrar och elefanter och giraffer
och pingviner
och rådjur och bambisar och björnar
för alla dem får plats i min skog
och alla är jättesnälla och gosefulla

jag vill ha en skog
där alla kan må bra
där alla fattiga och alla hemlösa och alla aidssjuka
och alla snälla personer
kan bo

en skog där ingenting någonsin vissnar
och där livsglädjen spirar mest av allt




Fri vers av lowivioltuss
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-23 00:04



Bookmark and Share


  carmie
och tuzzzzz;
skriv hjärtform för jag tänker abra på skjärteform och sån form är inte så snygg om dfet inte handlar om jacobs fasta bakdel xD
min boykott ju növ ^^
2007-02-24

  Antropofagen
Får mig att önska en karta!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

lowivioltuss
lowivioltuss