Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från grodan till prinsessan...




Grodans kärleksvisa

Du tände lågan den där dagen,
ljuset som ville bli tänt.
Det räckte att du kom nära,
så hade det underbara hänt.

Du tände lågan den där dagen,
räddade mig från livet i dyn.
Din kärlek gav mig starka vingar,
som bar mig upp till dig i skyn.

Du tände lågan den där dagen,
när jag trodde att livet var över.
Blicken från dig min ängel,
som gav mig allt jag behöver.

Du tände lågan den där dagen,
längtan som jag trodde var död.
Leendet som smälte min is,
din värme tände min glöd.

Du tände lågan den där dagen,
passionen som jag så länge saknat.
Den magiska kyssen förvandlade mig,
ur grodan har nu en prins vaknat.

Du tände lågan den där dagen,
allt förlorat återvände av dig.
Din skönhet som strålade så,
kärleken du väckte i mig.

Du tände lågan den där dagen,
det var du som tände hela mig.
Bara för att du är just du,
så blev jag oändligt kär i dig.




Fri vers av Freeman
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-23 03:56



Bookmark and Share


    mrMister
du smittar kärlek!! det fullkomligt bubblar om dig och dina rader. det första stycket är helt underbart.. vilken känsla! och \"leendet som smälte min is, din värme tände min glöd\" vilken vacker kontrast. det må jag säga.. :) <3
2007-02-27

  Madicken1978
Tycker jätte mycket om denna! Jätte gullig!
2007-02-27

    Elie
det är ren magi! perfekta rim!
jag älskar din dikt bubblis <3<3
2007-02-24

    M
Vem brinner inte til lite av det här. Vackert som alltid.
2007-02-24

    Lindizz
Åh vad Fint skrivet...<3
2007-02-23

  karolina d
Den där lågan ger dig fantastiska ordvingar!!
2007-02-23

  Merrlina
åhhhhh underbar vännen
<3<3<3<3<3<3<3<<3
2007-02-23

  Hating
åhhhhhhh!! denna va jätte fin! *gillar*
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman