Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan alla klaga på att man varit nere och gråtit när livet varit som det varit.. Det har inte varit lätt och alla tar saker på olika sätt, det som varit svårt för mig kanske har varit lätt för dig!


Jävla barndom, är det inte nått man vill minnas??

Såg ni aldrig hur jag led? Hur varje ord och slag sved? Varför gjorde du inget annorlunda i stället för att bara blunda? Jag var ju så liten kunde inget göra, det var bara att packa mina väskor och följa dig, fattar du inte att du svek mig? Jag ville bara en trygg uppväxt ha men mamma vad fan är det av den som finns kvar?

Trodde jag hade något som skulle kallas pappa men han gjorde precis som du, vägrade fatta! Jag tvingades bo i tre olika hem varje månad, och nu när jag berättar hur jag mår så är du förvånad??

Hela livet har varit en ond cirkel med alkohol lögner och droger, snälla Gud ge mig svar på mina frågor. Säg mig varför ingen kunde förstå hur jag kände och varför något posetivt aldrig hände? Jag var så liten kunde inte säga stopp, efter en tid förlorade jag mitt sista hopp.. Sexuellt utnyttjad i tre års tid, var det så konstigt att jag ville ta mitt liv?

Kan ingen säga att jag sover och det är en mardrömm jag har, och när jag vaknar kommer inget av det onda finnas kvar.. Socialen, Bup och Polisen är det konstigt att man känner sig trött och sliten? Gråta sig till sömns varje kväll, om bara någon mot mig hade varit snäll, lyssnat och förstått hade det då annorlunda gått? Själen skrek för den ville blir hörd, alla dessa år av sorg och smärta har gjort mig psykist förstörd..

Jag kommer en dag flytta och ta mina egna kliv, jag lovar då ska jag skapa mig ett bra liv. Jag vet att minnena aldrig försvinner men kanske är det ändå jag som vinner, en dag ska jag vara lycklig och le. Lita på mig du ska få se!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 650 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:08



Bookmark and Share


  devilsangel
Gripande! Usch vad hemska människor kan vara. Kämpa på vännen!
2007-02-23

  Lilla My* VIP
Ja, det är konstigt hur människor på vägen i ens livet blundar, skyggar för fel saker!!
Din starka vilja att gå framåt i livet kommer att hjälpa dig till ett bra o bättre liv!!Det känns i din text!!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul