Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan


Äntligen på väg
mot målet i fjärran land
Kom kom kom följ mej

Efter all denna
längtan väntan tvekan som
bor i våra liv

Jag håller din hand
som förvandlas till vinge
mot det okända

Vi färdas bland moln
i himmel som är ett lån
Och förstör all ozon...














Bunden vers (Haiku) av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-02-23 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta