Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en från arkivet, lite nybearbetad


En enkel fråga


Ni upptagna undersysselsatta
underbara hopplösa
egoistiska världsförbättrande
dagtrötta nattsuddande
navelskådande utåtriktade
kritiskt generösa
kroniskt hungriga som redan ätit
Ni nästanvuxna

En enkel fråga
Jag vill bara veta

När är snart?




Fri vers av Louvisa
Läst 631 gånger
Publicerad 2007-02-24 16:36



Bookmark and Share


  Eline.P
En alldeles ljuvlig text. Sparar den!
2007-03-07

  Bissen
Ja känner inte igen mig riktigt i beskrivningen, men jag är helt säker på att snart alltid kommer sen, aldrig Nu...
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa