Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
februari, +


Gränslös kärlek.


Kärlek utan
gränser för
den som
ville, som
vågade, som
trodde.

Kärleken som
gränslöst strykte
deras kinder,
älskade dem
för stunden.




Övriga genrer av cnne.
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-24 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.