Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artist

 

 

jag är en artist som aldrig fick skapa ifred

självklart olyckligt kär

skulle aldrig släppt in dem som inte gav

gav energi att vara den jag är

för nu är jag vilsen och patetisk faktiskt

skyller på andra för den och det jag inte är

gråter över att inte passa in

finns ändå ingen som hjälper mig här

jag missade ingången till min värld

jag vet att jag inte ska vara här 

förlåt att jag andas samma luft som du

men jag står kvar här 

för av någon anledning är livet mig kärt

tills någon kanske visar vilken vägen hem är

målar, skriver och sjunger en sång




Fri vers av H Helix
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-02-25 19:28



Bookmark and Share


    Scilla Nutrix
Suveränt, som vanligt, syster. ---/--@
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix