Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förblivande


förblivande
i din allsmäktiga
vlja
sker endast det
som jag
oanat
från evighet
åstundat




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-03-28 17:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört - fantastiskt och fyllt av tillit-
2007-04-27

    ej medlem längre
Hah en sådan livsklok text,
hela livet komprimerat liksom.
Lite svårt att verkligen få in texten i huvudet,
i sin fullhet
2007-03-31

  Rachel Roth
...förblivande..oanat...evighet...åstundat

ord med tyngd och helighet
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP