Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helighet



din helighet
yttersta trygghet

du kompromissar
aldrig
med dig själv

famnar oss
i Kristus
till dig




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-03-28 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hittar liksom tillbaks till min \"grundtro\"
när jag läser dina texter, dom gör mig trygg och stark,
allvarligt alltså, visst fint?!
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP