Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek VIII: slutfas

Jag har slut på ”förlåt” nu, så jag säger det inte igen.

Vi hade kunnat ha det bra
om allt vore perfekt.

Men du såg bara flisor i mina ögon och rättfärdighet i dina egna.

Nej, jag är inte perfekt. Och jag kommer från Mars.

Och jag vet att det är andra därifrån som sårat dig.

Det är synd.

Vi hade det bra, även om allting inte var perfekt.
Även om vi bara var.

Ibland räcker det så.

Men flisan i mitt öga var en bjälke i ditt eget.
Jag var inte perfekt.

Och jag har slut på ”förlåt”.

Det var din tur nu…



Adjö







Övriga genrer av aberatio
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-25 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så som jag tolkar det, där jag är..så förstår jag känslan..njuter just nu efter att bara vara i relationen och ta den för vad den är..och se det som finns istället för det som inte finns.
Gillar iallafall denna dikt, mycket.
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio