Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans mellan här och då...

Någonstans mellan här och där, i ingenstans och nu.
*
De vuxna glömde bort hur det var att vara barn och leka, låtsas och drömma.


Så nu får barnen leka vuxna istället.


De vuxna förträngde deras barndom så barnen försummas idag.
Barnen måste växa upp,upp,upp. Nu,nu, nu! Inte leka, inte tramsa, inget stoj och skoj.

Nej´ Nu finns det ju så mycket viktigare saker att tänka på. Framtid som kanske inte finns, som vi kanske inte får...

\"Drömmar går ändå inte i uppfyllelse\"



Jag undrar vad som hände mellan då och nu?

När slutade vi leka och drömma?
För låtsas gör vi alla, på ett eller annat sätt..

Men jag kan inte låtsas längre, Jag är grymt bra på det,
men jag vill våga vara äkta. För det är en utmaning!

Vi kanske inte kan göra drömmarna till verklighet, men om man siktar mot stjärnorna kan man iaf kanske nå trädtopparna!






Övriga genrer av Mysiga Moa
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-26 17:17



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Du skriver om så bra saker på ett så bra sätt!
\"i ingenstans och nu\"
...

Vi borde ju försöka vara barn så länge som vi bara kan
\"leka, låtsas, drömma\"
Och
\"drömmar går ändå inte i uppfyllelse\"
Så deprimerande klockrent! Tyvärr..

\"Sikta mot stjärnorna och bli en av trädtopparna\":) Underbart uttryck.

.. Sikta mot månen du blir ändå en av stjärnorna.

Kram
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa