Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskliga Moa



     När naket & vaket
           går hand i hand
                    lyfter vi taket
                  glöden blir brand 
                   
     Min själ står i lågor
         jag brinner av plågor
          för du håller inte handen
                     jag räcker ut mot dig
                           jag sträcker mig ut
 böjer mig baklänges och faller tillslut

             Fantasin fångar mig i fallet
           Jag har blivit bra på att landa mjukt
         Det är lätt att låtsas i trasiga speglar
        Världen vilar i glömska
       
          Det är först när jag vaknat ur min kokong     
            Som jag klär av mig mina manér
               Och visar världen min sanning 
                                
                    

   Medvetenheten är inte alltid magisk
      Och med skräckblandad förtjusning                                  
         Accepterar jag att jag är sårbar & mänsklig

                                       
                 sårad men full utav kärlek
                      rädd men nyfiken
                         engagerad men ointresserad
                              bunden men fri
                                 så mänsklig som det bara kan bli




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 328 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-20 01:02



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar din text!
2016-03-10

  aol
Du klär dina tankar med den finaste poesi som borrar tränger sej in mot djupet,
2015-07-02

    Sefarge VIP
Luftig ledig text,
som vandrar
fantasi slingrande
med läsarens
tankar.
Härligt skriftat!!
:)
2015-03-24

  Lars Hedlin
Verkligen bra skriftat!
2015-03-20

  KattenKin VIP
Fantastiskt skriver du här om alla dina sanningar i en läcker layout och med lite rim, så himla kul att du är tillbaka! :)
2015-03-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
texten vandrar på, bunden i sin struktur, såsom all text innebundet är, samtidigt frihetligt sväviskt vandrandes framåt, i en framåtandlig insikt

av dig
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa