Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet gott, ett självmord blott..

Slutet gott, allting gott

Har blivit ett uttjatat mått

Där jaget bara rymmer ett mig

Som kanske livet lär dig 

Ta med en nypa salt

Bara en vägs ände

Är ju inte allt

 

Hur slutet utvecklade sig?

Vad vi vandrande kände?

Avnjöts något gott?

Upplevdes något ballt?

Omfamnades livets lott?

Tackades varmt & kallt?

 

Sades något vulgärt?

Rent av galet ibland?

Fick själens glöd brinna?

Höll jag något kärt?

Höll jag någons hand?

Fann jag det värt att hinna?

Fann jag slutet värt att finna?

 

Kanske dagen vågar fråga dig..




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-22 12:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt framfört med stor insikt och känsla!
2015-02-23

    Sefarge VIP
Tänkvärda tankeslingor
Med sting,smart skriftat!!
:)
2015-02-23

  KattenKin VIP
Slutet är början på något nytt.
Tycker om dina frågor, inte så
ofta man ser dem så här.
Det lite mer egna är alltid bäst.
Att våga.
Bra!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa