Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge jag andas, hoppas jag

 

Jag går förbi dig snabbt,

För jag vill inte se,

Jag vill inte höra.

Jag vill inte bli påmind

Om hur mycket jag älskar dig

Varje gång jag passerar dig

 

Jag minns när du sa:

"Kärleken övervinner allt,

Så låt oss besegras av kärleken."

 

Älskade, jag har besegrats

Viftat med min vita flagga.

Ändå är jag ensam i min äng

Utan dig vid min sida.

 

Så nu går jag förbi,

Låtsas att du inte finns.

Och jag vet att du ser,

blodet droppa

från mitt hjärta och lämna

spår bakom mig,

 

ändå passerar du lika oberörd

Som om jag inte vore där.

 

Jag vet att jag inte kan

tvinga dig att älska mig,

Lika mycket som jag vet

att jag inte kan sluta älska dig

 

Men så länge jag andas, ska jag hoppas

Att glömma dig

 

Till dess ska jag passera dig

Och lämna blodspår efter mig.




Fri vers av Nanno
Läst 2085 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-02-26 20:14



Bookmark and Share


  Ynklig
Det skriker smärta och jag känner igen mig. Helt perfekt.
2010-11-13

  Littlesunshine
Finns bara ett ord, FULLTRÄFF! *trumvirvel*
2009-02-18

  Elaine.S VIP
Vackert och smärtsamt
2008-03-15

    Smaragden
Dina ord träffar rakt in i itt hjärta, blir nästan tårögd. Enormt vackert!
2007-08-03

  Manal
en dikt som berörde mig väldigt väldigt djupt, dina ord svider inombords. en ny favorit.
2007-06-16

  Rozhan
Wow... du har blivit fantastiskt duktig på att fånga & skissera upp känslor! Dame! Somebody just touched my heart!

Superbt!
2007-02-27

  issac.a.m
Jag blev berörd av det du skrev ....En inre smärta...smärta inom dig ..ditt inre skriker..
Kärleken är ett märkligt väsen och vi går på många minor innan vi hittar rätt...Du blev sårad..lämnad mitt i elden..
Försök att blockera minnena men inte känslorna. Man måste få känna sorg, det är smärtsam att bli sårad... Jag känner med dig..
..känn dig inte ensam!..... Du är inte ensam....Mycker bra skrivet..underbart.
2007-02-26

  Lasseman VIP
Åh väldigt starkt skrivet Nanno, jag känner med dig, hoppas du ditt hjärta kan läka, för så länge blodet ifrån ditt hjärta droppar kan han följa spåren, så läk min vän, först då kan du glömma...tack bra skrivet! kram Lasse.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno