Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålders tecken

Har jag nu drabbas av tror jag

jag börjar åldersnoja mig

med att sätta färg i mitt hår

när ett grått hår strå blommade

upp i mitt hår

Men det är nog en övergående

sak  hoppas jag det  är att

en ljusning med att man skall

åldras också börjar sakta men säkert

närma mig ett halvt sekel men som sakt

åren går men skönheten består

säger ett ordspråk så det blir

nog bra med det till slut

 




Fri vers av Ann-christin
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-02-27 14:52



Bookmark and Share


    JJ VIP
Tiden går inte att bromsa, man får åka med vare sig man vill eller inte...jag tror nog du kommer över åldersnojan, ett grått hårstrå är ju ingen ålder... Mvh. JJ.
2007-02-27

  Stardust VIP
Det är tjusigt med grått hår! Behåll det för all del!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin