Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trångsynt egoterapi

hon åkte till las vegas
och spelade bort alla dina pengar
pelade bort sig själv

det var ett svart hav som behövde fyllas av något som var gudomligt bra
att kanske få höra att hon hade satt på sig en fin klänning
eller att sminket var bra

det var något som skrämt livet ur henne
att hon inte skulle vara bra nog för andra och aldrig för sig själv

lika levande som jack vegas skulle hennes värld bli, maskinen gav inga pengar.
den gav henne ingenting, och när pengarna äntligen kom hade hon redan gått

för hon trodde ju naturligtvis inte att det var sant.
att maskinen skulle kunna ändra sig och att det var hennes tur

varenda jävla skitig liten slant var hennes.

men ingenting var hennes fel.




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-28 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson