Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korridor, av italienskt ursprung; correre, att springa.


Corridore



kila som en ekorre
correre
i corridore
snön faller långsamt
dröjande
i pelargalleriet
jag väntar kurir med bud
correre
leker med tanken
så länge




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 487 gånger
Publicerad 2007-03-01 01:47



Bookmark and Share


  Antropofagen
\"Kuta med två t är också springa\" ... 8o)
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger