Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tidig morgon


Vakna



En liten stråle
Killade mig på näsan
Jag nös
Så jag frös

Vaknade med ett ryck
Långt från drömmens flykt
Där stormens demoner
sökt fånga mig i eoner

solens glittrande strålar
fick demonerna verka som fånar
varför
var jag rädd inatt

bättre göra som en katt
sträcka ut sig och gäspa
helt glatt
även om man känner sig matt

ta emot dagens strålar
som i rummet målar
skuggor bort
natten var plötsligt kort

okt 06




Fri vers av Solgladje
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-03-01 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje