Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem, vad, hur?


Vem

Vem bryr sig, ingen.
Vem finns att hjälpa en, ingen.
Vem svarar i telefon, ingen.
Varför? För att jag är ingen.

Vem är jag?
Vem är du?
Vilka är de?
Vem vet?
Inte jag.




Fri vers av någonivärlden
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-01 12:18



Bookmark and Share


    geting
perfekt ;)
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden