Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det så?

 

 

Hur kan det komma sig

att i alla avseenden

är jag alltid konstigast

 

Hur kan det vara så

att mina åsikter alltid

är mer kontroversiella än andras

 

Hur kan jag vända min konstighet

till något positivt när jag hela tiden

känner att det förminskar mig

 

Hur kan det vara så

att allt jag gör anses bakåtsträvande

när jag bara vill vila i det som är

 

Hur kan det komma sig

att man anses konservativ

för att man inte ger sin åttaåring

en mobiltelefon

eller ett fondsparande

eller pensionssparar till sig själv

 

Hur kan det komma sig

att jag inte kan hålla tyst

när jag känner hur fel jag är




Övriga genrer av Jojo
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-03-01 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är inte konstig, du är speciell! *ler* Och jag ska säga dig att det du har och hur du är är en tillgång...inte utgift höll jag på och säga på penningspråk!
Ingen gillar stereotyper...inte jag i alla fall. Jag samlar på original...hehe
Fortsätt så! Man måste inte tycka som andra elelr agera som andra...

Kram Rita
2007-03-01

  Teresia Ridell
Hm..då är vi nog riktigt lika varandra !
Fast är alla andra verkligen så sterotypiska ?
Trodde jag också innan men inser alltmer att skillnaden mellan folk är mindre än likheterna. Och viktigast är att man inte överger det som känns bäst i hjärtat även om man anses konstig eller obekväm.
2007-03-01

  Marreb
hm.. skrev visst fel i min kommentar. Menar förstås \"inte alltid det rätta att vara den som följer med i den stora massan.\"
2007-03-01

    ej medlem längre
Kan inte låta bli att le en aning
trots de många smått tunga frågeställningar
du tar upp här, eftersom jag återigen anar
att vi två är mycket lika varandra
2007-03-01

  Marreb
Inte alltid det rätta att vara den som inte följer den stora massan. Tänk på laxen som går mot strömmen... hoppar t.o.m. De måste vara väldigt starka, ha enorm vilja och ett stort knippe muskler... kopplat med instinkter förstås. :-)
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo