Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmaren XVI

- Något måste göras!
- Hur ska vi handla?
- Vi måste intervenera innan världen sliter sig själv sönder och samman!
- Vad orsakade denna röra?
- En avvikelse i tidslinjen!
- Av vem?
En gestalt steg in i det upplysta rummet.
- Femte kolonnen!
- Det är omöjligt!
- Inte i detta fallet! svarade han.
- Dator! Stämmer detta?
- Femte kolonnen har stört tidslinjen många gånger. Ad\'Ruils iakttagelse kan vara korrekt! sade datorn.
- Apostlarna hjälpe oss!
- Apostlarna? Vi måste ta oss an detta själva!
- Hur?
- Finn \"Drömmaren\"! sade Ad\'Ruil
- Drömmaren är en myt!
- I så fall är även apostlarna det!
- Hädare!
- Ad\'Ruil har rätt! sade den äldste i rummet. - Finn \"Drömmaren\"!




Prosa (Novell) av Henrik Svensson
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-01 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson