Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en mammas bön

 

 

Käre Far, i himmelen

eller här omkring

och inuti mig

 

Jag vill be Dig

om ett större tålamod

ett varmare hjärta

och om mer kärlek

till mina barn

 

Jag vill be Dig

att Du förlåter alla gånger

jag inte tar vara på glädjen

som livet erbjuder

utan suckar mest över det som är

 

Jag vill be Dig

att Du ska sända en ängel

som kan vaka vid min sängkant

så att jag får sova gott om natten

och hämta nya krafter

för nästa dag

 

Käre Far,

Du som ville mig

hjälp mig att bli

som Du har tänkt.

 

Amen.




Övriga genrer av Jojo
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-02 17:13



Bookmark and Share


  flickanmedmusiken
fin!
2008-06-16

  LenaLisa
Oh, den bönen vill jag be varje dag!
Tack för orden.
2008-03-25

  Tosan VIP
Instämmer i varje rad!
2007-03-16

  Nic
Fastnar för de sista raderna
lånar dessa till min aftonbön.
Hoppas det är OK?
2007-03-02

    ej medlem längre
Vicken fin bön! *ler*
Ja, det kan inte skada att be till vad det än månne ibland...
Fint skrivet!
2007-03-02

  Rosmarin
Vad fin, så sann, känner igen känslan.
2007-03-02

    sötsnö
såå vacker
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo