Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte varför jag skrev det här. Kände bara för det.


Mina officiella och inofficiella psykologer.

Officiella:

Alexandra - Leg. Psykolog på BUP i Kungsbacka komun.
Får veta; Halvsanna svar på sina frågor.
Fördelar; Inga? Hon har tystnads plikt.
Nackdelar; Förstör/Förstörde mitt lilv.

Kristina - Äcklig kurator på min skola.
Får veta; Ingenting.
Fördelar; Jag slipper gå till henne längre.
Nackdelar; Skeva tänder och äcklig lugg.




Inofficiella:

Christian - Vän i Kullavik.
Får veta; Det mesta han frågar om. Han får även ta Nathalie-delen.
Fördelar; He\'s been there.
Nackdelar; Har inte tystnads plikt och säger ibland för mycket.

Mattias - Barndomsvänns kille.
Får veta; Allmänt humör och hur fel den här världen är.
Fördelar; Han ser också felen på världen.
Nackdelar; Är tillsammans med min vän.

Nicklas - Går i Mattias lillebrors parallel klass.
Får veta; Ganska mycket om hur jag mår.
Fördelar; Han vet hur det är.
Nackdelar; Vill veta alldeles för mycket.

Nathalie - Vän. Fast hon jobbar inte heltid än.
Får veta; Allmänt humör.
Fördelar; Massor.
Nackdelar; Få.







Övriga genrer av Vinterdiamant
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-03-02 22:41



Bookmark and Share


  eatinginside
Ja du, många lär sig nog tidigt att det är de \"inofficiella psykologerna\" som oftast är bäst. Det är dem man litar på. Oftast i alla fall. Och det är väl många gånger de som kan sätta sig in i ens situation på ett annat sätt än en vuxen.
2007-04-18

    eva m h
Psykologanalys med för- och nackdelar. Bra att veta vad man gör och tycker!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie