Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonannanstans



Jag tror jag åker snart
Jag behöver få komma bort


Och nej,
Jag vet inte vart jag skall
Eller när jag skall
Eller varför jag skall

Jag vet inte änns om jag kommer tillbaka



Men en sak är säker,

Om jag kommer tillbaka






Så kommer jag inte vara likadan.




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-06-12 20:54



Bookmark and Share


    crapcat
bra!
2007-06-15

  prinscess VIP
nej ödet kan få än att tänka på annat och då kanske man har förändrats en liten smula
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie