Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här var det!


Din kärlek, inte mig längre

Det var länge sedan de träffades.
Det behövdes bara en blick av honom för att känna sig älskad.
Det gör detsamma om han var ihop med någon annan, han älskade ändå henne.




Fri vers av fredrika08
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-03-03 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08