Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min

Min älskling är du.
Men det vet du ju.
Jag kan inte förklara, det är bara så.
Fråga mig inte; jag kan inte svara då.

Vill du ha ett ärligt svar; fråga dig
Och för guds skull, inte mig!

Det är så svårt att tänka då du är nära
Alla vet ju att jag tänker på dig för att vi är kära

Jag tror att jag måste få hjälp, för att jag kan mig ingenting lära
Jag tänker på dig, gör vad som helst, fyll mitt huvud med tjära!
Bara jag slutar tänka på dig

Jag älskar dig, det lovar jag
Men jag måste lära mig något i skolan, det står skrivet som lag!

Kanske inte i det här sammanhanget de menar
Men försvinn ur huvudet nu, du mig i skolan försenar!







Fri vers av fredrika08
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-03-03 13:07



Bookmark and Share


  fredrika08
Det här har inte med mig som skrev att göra; den är påhittad.
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08