Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till den som känner igen sig.


bättre kan du!

 Du har en otrolig begåvning i det du skriver. Ibland är det så komplicerat att man får ha ordboken tillhands och använda den flitigt. 

Jag anser dock att du medvetet, i ett verk klankar ner på en typ av poesi här på sidan som du inte anser är tillräckligt bra.

 Vem är att döma vad som är bra, läsvärt etc ?

Absolut onödigt. Du jämför äpplen och päron, eller tom bananer. Deckare och kärleksromaner. Det går inte. Varför använder du inte din talang till mer frukbara ting (som dina resentioner, helt briljanta för övrigt). det ger dig full genomslagskraft. Styrkan ligger väl i att skriva bra poesi, inte ordbajserier om hur, vad osv andra skriver eller inte skriver.

Ser fram emot mer POESI  av vår allas   ...........................

 




Fri vers av M
Läst 584 gånger
Publicerad 2007-03-03 16:27



Bookmark and Share


    M
Han tog det som den poet han är, den där. Ät en banan så blir du snart kry. Kram Kram.
2007-03-03

  Smultris
Det här tycker jag var bra gjort, en positiv ändring;-)
2007-03-03

    M
Jag tog åt mig, vill verkligen inte kränka någon. Som sagt.
2007-03-03

  Smultris
Ahhh, du svarar med ett mail till mig och med ett annat svar här...Skoj:)
2007-03-03

    M
Tycker nog i så fall för forumet mer passande. Den bygger på hur otroligt duktig han är så jag tycker nog inte att den är låg. Med tanke på vad han publicerar (inklusive forumet)så tror jag med all säkerhet att tål detta. Trodde jag inte det är jag fullt beredd att hålla med dig, hela vägen ut. Mvh M
2007-03-03

  Smultris
Det känns som om detta skulle passat bättre som ett privat mail än ett offentligt brev. Lite för låg nivå i mina ögon.
Jag tycker du antingen ska ta bort namnet på personen i fråga eller helt enkelt avpublicera texten.
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

M