Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skenet från ett litet värmeljus.....

...älskar du mig

jag med dig med dig

 vi

andas varandras luft

i kyssarna som avlöser varandra

inuti brinner det

av dig

när du

 

Tar varandra

av varandra

ny strävan efter

kärlekens ljuva sötma

en ny smak

ja, för det är ju Du och jag

 

Händer som rör

berör

mitt innersta

 

 

där i skenet av ett litet värmeljus




Fri vers av M
Läst 634 gånger
Publicerad 2007-03-03 16:34



Bookmark and Share


  Krissie
Varm o söt!
2007-04-22

  Söder
En mysig bild av kärlek och värme målar du upp, i skenet från ett värmeljus...
2007-03-04

  Peter Stjerngrim VIP
Livet blir liksom lite mer
än vad vi ser
i skenet av ett litet värmeljus
kärlekslängtande hjärtan ler
och tillvaron sig så mycket ljusare ter
2007-03-03

  stella
Mycket värme från kärlekens ljus!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

M