Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min katt dog 18/10 2006, påkörd av någon som älskade att ha foten på gaspedalen.


Min katt och jag.

JAG: Hej kissemums!

MIN KATT: Kurrikurrkurrikuurrr… (ligger i en fåtölj och börjar spinna när jag kommer)

JAG: Hur är det med dig i dag? (Börjar klia katten lite)

MIN KATT: Kurrikurrkurrikuurrrkurr... (ligger kvar och njuter medans jag kelar med henne)

JAG: Åh, så söt du är!

MIN KATT: Kurrikurrkurrikurr... (börjar \"krypa\" upp i min famn)

JAG: Vet du hur mycket jag tycker om dig?

MIN KATT: Kurrrrkurrrikuurrrkurr... (börjar slicka mig på hakan, putta lite på mig med huvudet och spinna högre. Slutar inte)

JAG: (pussar och kramar katten i en evighet) Du betyder verkligen jättemycket, ska du veta. Så mycket att det inte räcker med ord, pussar eller kramar för att visa.

MIN KATT: KURRIKURRkurrkurrrkurr... (rullar ihop sig i mitt knä, där hon ligger och spinner hela kvällen)


Min katt och jag, vi älskar varandra.
Utan ord.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-03-03 22:13



Bookmark and Share


  Eline.P
En text fylld av kärlek, ren och förbehållslös kärlek som inget begär gör ont att mista. Bara en katt säger många som inte vet.
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril