Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är helt enkelt bara fascinerad av stjärnhimlen.


Under stjärnorna.

Här sitter jag
och tittar uppåt
känner nattens magi
för jag sitter här
-under stjärnorna

Här är himlen
bara ovanför mig
som ett skyddande täcke
Jag är trygg här
-under stjärnorna

Jag tänker inte gå härifrån
inte sluta titta uppåt
för i detta ögonblick lever jag med jorden i harmoni.
Jag är fast
-under stjärnorna




Fri vers av nattfjaeril
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-03-03 22:47



Bookmark and Share


    Lindizz
vackert, känner harmoni ....underbart skrivet
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril