Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägarna är smala

Somnar inte när fåglar trillar från molntäckta skyar
det här är livet på linan min vän
och balansen är endast vindpusten
som får oss att trilla ner

Och löv på marken vi är
trampade och bortglömda
i vägarnas sprickor
Vi är dom som inte kan, vi är dom som inte kan

Och vi blir fler
Vi blir fler
Men här lever inte stormen
här är det ända liv dom tårar

Och vi blir fler




Fri vers av Jinzan
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-03-04 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan