Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Tystnaden, den totala tystnaden.

Molnets hyperboreala vindling,
tankens fäste vid dess bomullslindning.

Strålar genom mörkret, upplyser
varje vrå och hjälper själens vakter.

Över vatten förs jag, till främlingen,
under himlen förs jag, till vännen.

Roten är mitt nav,
skogen mitt hav.

Den totala tystnaden, tystnaden.




Fri vers av David Larsson
Läst 660 gånger
Publicerad 2007-03-04 17:07



Bookmark and Share


    Lindizz
med mäktiga ord har du skrivit ngt väldigt stort och djupt om tystnaden som finns. Tål att läsas flera gång..
2007-03-04

    singforabsolution
Mäktigt, jag gillar det.
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

David Larsson