Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inåt och utåt

Av fyra väggar innesluten.
Bara fyra väggar.
Inget utvändigt.
Sängens mjuka kudde biter.

Stilla ramlar mönstret in genom ett fönster.
Förundras också du?
Viljan att känna till...
vägen i natten eller vägen i fjärran.

Roar du dig själv i ro?
Prata inte.
Laokoon stod
stilla och stadigt.

Det finns hopp om utvändighet.




Fri vers av David Larsson
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Larsson