Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skifte

En enslig parkbänk
Rad på rad på svart
Den gröna
Bakom en mur
Två gungor svänger
Jag är där du var




Fri vers av David Larsson
Läst 532 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-05-18 09:34



Bookmark and Share


    crapcat
oh god den här var verkligen helt...
shit
jag finner inte ord
så enkel men den säger så mycket
wow
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

David Larsson