Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passus

Vishet och kunskap,
du steg ut i regnet
och fyllde ett gap
likt barnet.

Du försvann lika fort
som du steg ut.
Jag följde, du gick bort.
Sen var det slut.




Fri vers av David Larsson
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-06-23 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Larsson