Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar

En ensam droppe faller
från klarblå himmel
Hur många ensamma droppar
blir
en indränkt klippa.

Uppbyggelselitteratur var hyllan
vi gick förbi,
uppbyggelseliv var vägen vi tog.

Den högt lästa doktorn
ropar,
den fem år gamla
vill sin syster följa.

Dropparna mot sinnet
utifrån ankommer.

Livet.




Fri vers av David Larsson
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-05-26 16:27



Bookmark and Share


  Jannike
Härligt slingrande, klurig text. Vackert skrivet om livet. Den var skön att läsa och nästlade sig in bland känslorna.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

David Larsson