Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kastanj


jag svär på att jag skulle
om jag fortfarande visste namnen

om smultronnätterna, jag skulle skriva
om glasmånen och det fuktiga gräset
skalven, bränderna
tyngderna du bar i dina ögonfransar

det är länge sedan, alla minnen

blir romantiseringar i efterhand
jag glömmer de små sticken i bröstkorgen
blåskimret i huden, hur det ömmade
i många dagar efteråt

jag borde ge dig ett annat namn nu
jag borde våga mig på
något mindre än saknad




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-04 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart