Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte den patetiska smörja det låter som i början, läs vidare...


Överdos

Jag vill ha en överdos!
Om ni hörde mig skulle ni väl försöka lugna mig och
säga att det inte är bra.
Hur mycket förstår ni då?
Låt mig få en överdos.
Annars kan jag inte fortsätta så bra som allt gått nu.
Är jag beroende?
Snälla,kan du ge mig en överdos?
Så att jag får någon form av kick att leva på.
Behöver man något annat?
Jag behöver,måste ha, en överdos!












Av kramar...




Fri vers av nattfjaeril
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-03-04 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril