Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp.

Tror du att du är hopplös?
Tror du att du är helt utan någon mening?
Hoppa iväg till någon som tycker om dig och motsatsen är redan bevisad.
För bara benlös är hopplös
(om ens det)
Omtyckt kan inte vara meningslös
(det kan inte hatad heller)
Du föddes för att någon ville att du skulle finnas du ska inte dö för att folk önskar bort dig.
Den enda som kan bestämma vad det ska bli av dig är du.
Tänk vilken makt du har,
bara du inte ger upp…




Fri vers av nattfjaeril
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-04 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril