Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossar hjärtan



Det var inte min mening
att du skulle se mig så
att du skulle falla för mig

Och att krossa hjärtan
var inte mitt mål

Men jag kan inte gömma mig
inte längre dölja min kropp
inte förringa mitt intellekt

Och om jag då krossar hjärtan
var det aldig min avsikt

Jag måste bara vara mig själv




Fri vers av Anna H
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-03-14 06:31



Bookmark and Share


  noname_realmind
Helt rätt Anna - vad annat kan man vara än sig själv? Egentligen?

De krossade hjärtana hade inte vett att gå ur vägen, när du skred fram... ;-)
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H