Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På lån

\"Var inte så förvånad\"
sa besvikelsen och log
\"Känslan var bara utlånad
av lyckan som den återtog\"




Fri vers av hawkeye
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 13:04



Bookmark and Share


  Madjori
Ojjj, vilken kanon text! som sagt var klockren...
2007-03-11

    Jess81
klockrent..några få meningar rymmer så mycket..
2007-03-05

  prinscess VIP
kan hålla med föregående kommentator
mycket bra skrivet
2007-03-05

    hajjag
Kan bara säga
\"fan va bra skrivet\"

Varenda ord känns rätt. Det finns ingenting att ändra med din text.

Toppen!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye