Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som uppfostrad flicka nämner jag inga namn (även om det lockar)

Från första stund handlade allt om dig.
Jag försökte berätta nånting viktigt för mig

Men du bara trampade, rakt över allting
Som om du ägde världen går du omkring

Och tror dig så mycket att du nästan spricker
Du är alltför gammal för att gilla skolflickor

Fy fan vad skabbig, äcklig och sliskig du är
Försvinn, det finns ingen plats för dig här.




Fri vers av LitenSyster
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-15 18:27



Bookmark and Share


  Smultris
Ahhh, en arg-arg-arg text som genast drar tankarna till min favorit jack white (white stripes)

\"There\'s no home for you here girl, go away
There\'s no home for you here\"

fast din handlar ju iofs inte om en flicka antar jag, med tanke på \"Du är alltför gammal för att gilla skolflickor\"...

Och du, som en uppfostrad flicka... så frågar jag inte heller ;-)
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster