Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart ska jag ta vägen

Framtiden med dig
Framtiden med dom
Framtiden med mig

Vart leder detta nu

Vart leder kärleken

Vart leder vännskapen

Vart leder de mig




Fri vers av Saara
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-14 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara