Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon följde efter.

En obehaglig känsla slöt sig intill min kropp.
Någon följde efter.
MItt hjärta galloperade,
fingrarna rörde sig snabbt i fickorna.
Jag försökte konsentrera mig på de istället för personen bakom mig.
En bil stannar bredvid mig.
Bilens fönster är för sotade för att man ska se in.
Jag känner hur en hand sluts kring min hals,
och det nästa jag hör är vingslag.












Jag är i himlen




Fri vers av stellaa
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-03-05 19:47



Bookmark and Share


    henley
Nejmen URRAH vilken hemsk!
2007-03-05

    sunnanvind
Hu så hemskt!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

stellaa